Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen:
Nederland

Auteursrecht en beperking van de aansprakelijkheid

Geautoriseerde distributeur van de euroShell сard

FLEETCOR Technologiën B.V. (hierna: „FLEETCOR“) controleert continu de inhoud van haar website, maar de informatie die op de website wordt beschikbaar gesteld zonder expliciete of impliciete garantie van welke aard dan ook, waaronder - maar niet daartoe beperkt - een impliciete garantie van welke aard dan ook met betrekking tot de geschiktheid of deugdelijkheid voor een bepaald gebruiksdoel.

FLEETCOR gaat ervan uit dat de op de website beschikbare informatie juist is; FLEETCOR is echter niet aansprakelijk voor de eventuele vergissingen, fouten of onnauwkeurigheden die zich desondanks kunnen voordoen.

Op deze website zijn wettelijke bepalingen van kracht en daarom moeten alle bezoekers de waarde en het belang van de bescherming van materialen, content, processen, capaciteiten, eigenschappen en essentie in de afgebakende fleetcor-gedeelten (collectief: "content") erkennen en respecteren. Alle bezoekers bevestigen dat zij zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van FLEETCOR geen rechten geldend kunnen maken op het gebruik van deze content of het merk FLEETCOR en dat zij daarvoor in die zin ook geen toestemming hebben.

FLEETCOR Technologieën B.V.
Apollolaan 151
Unit 414 & 415
1077AR
Amsterdam

Postbus 1324
1300BH
Almere
Nederland

BTW-nr: NL.0014.35.784.B.01


DE VOORDELEN VAN DE SHELL TANKKAART...

1. Het aanvragen van een tankpas is gratis
2. Bespaar tijd en geld
3. Gemakkelijk tanken – met meer dan 26.000 tankstations in heel Europa
4. Behulpzame klantenservice
5. Beheer uw tankpas 24/7 onlineMEER INFORMATIE OVER DE SHELL CARD