Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen:
Nederland

Laadpas

Geautoriseerde distributeur van de euroShell сard
EENVOUDIG LADEN

laadpas voor uw wagenpark

Toegang tot het grootste Europese laadnetwerk met meer dan 500.000 laadpunten
Perfect voor gecombineerde wagenparken, één factuur voor laden en brandstof
Online overzicht van alle transacties via het online portaal van FLEETCOR

Een laadpas van Travelcard

Alle voordelen van een laadpas van Travelcard via FLEETCOR

Het laadproces

Afhankelijk van de exploitant van het laadstation en uw elektrisch voertuig type, zijn niet alleen het laadproces maar tevens de laadkosten verschillend. Of uw wagenpark beschikt over een Nissan Leaf, een Tesla model, een BMW I3 of de Renault Zoe – er is geen standaard laadproces. Om u toch enige richtlijnen te geven, hebben wij een aantal aandachtspunten opgesteld:

1. App

Gebruik de app om eenvoudig de voor u geschikte laadpunten in de buurt te vinden

2. Verbinden

Koppel uw voertuig aan de laadpaal

3. Identificatie

Identificeer uzelf doormiddel van de FLEETCOR laadpas

4. Laden

Uw elektrisch voertuig wordt automatisch opgeladen

5. Verbinding verbreken

Verbreek de verbinding tussen uw voertuig en de laadpaal

6. Rijden

Rij nu weg en geniet van een geheel nieuwe rijervaring
Volg altijd de instructies van het laadstation. Hier wordt altijd in detail aangeduid hoe u de laadpaal bedient en andere belangrijke aandachtspunten.

Laadkosten met toegang tot meer dan 350.000 laadpunten

Voor het opladen van uw voertuig gelden verschillende energietarieven. Deze verschillen per aanbieder. Als u nu de laadpas van Travelcard bestelt, betaalt u als bedrijf slechts € 3,95 per maand per laadpas en krijgt u toegang tot 350.000 laadpalen in heel Europa. U kunt eenvoudig overal laden en u ontvangt een gedetailleerde factuur aan het eind van uw facturatieperiode met inzicht op alle transactiedetails. Voor elke individuele transactie of laad-sessie worden 2% transactie kosten berekend.
U kunt eenvoudig laden zoveel als nodig is en u ontvangt een gedetailleerde factuur aan het eind van uw facturatieperiode met inzicht op alle transactiedetails. Voor elke individuele transactie of laad-sessie worden 2% transactie kosten berekend.

De laadpartner, wie is Travelcard?

Travelcard Nederland B.V. is een dochteronderneming van FLEETCOR Europe Ltd. Travelcard bestaat al meer dan 30 jaar en staat voor betrouwbaarheid en innovatie. Als specialist voor mobiliteitsoplossingen is Travelcard altijd op zoek naar manieren om haar producten te verbeteren en portfolio uit te breiden

Travelcard combineert passie, competentie, betrokkenheid en respect voor innovatie. Het hoofdkantoor van Travelcard B.V. bevindt zich in Almere. Met ongeveer 30 medewerkers lijkt Travelcard klein. Maar Travelcard is een leider op het gebied van wagenparkoplossingen, zowel voor brandstof als voor laden. Travelcard is een van de eerste bedrijven die een universele betalingsoplossing voor elektrische voertuigen.

Laadpas voor uw bedrijf bestellen

Heeft u een laadoplossing voor uw wagenpark nodig? Wij hebben de juiste oplossing.

Bent u al FLEETCOR-klant en wenst u laadpassen toe te voegen aan uw Shell Cards? Log nu in op uw MyFLEETCOR-account en bestel direct de nodige laadpassen.