Nieuwe klanten
Nieuwe klanten
Klantenservice
Klantenservice
E-mail
E-mail

MEER WETEN?

Kies een geschikte euroShell Card voor u en uw chauffeurs.

Of u nu in Nederland reist of door Europa, FLEETCOR heeft  een geschikte pas voor u.

Geautoriseerde distributeur van de euroShell сard

Doe uw voordeel met het uitgebreide netwerk van Shell met ruim 650 tankstations door heel Nederland.  Houders van een multi-netwerkpas halen tevens hun voordeel uit acceptatie bij de ruim 350 stations van Shell Partner ESSO.

De naam Shell staat garant voor brandstof van hoogwaardige kwaliteit. Met tientallen jaren onderzoek, investeringen en ervaring bij het ontwikkelen van hoogwaardige benzine en smeermiddelen voor prestaties en efficiëntie.

 

 

KAART NU AANVRAGEN

Behalve toegang tot het netwerk van Shell met ruim 650 benzinestations in Nederland, kunt u ook tanken bij 22.000 Shell-stations door heel Europa.
Houders van een multi-netwerkpas halen tevens hun voordeel uit acceptatie bij zowel de ruim 350 stations van Shell Partner ESSO in Nederland als bij 22.000 andere locaties door heel Europa.

De naam Shell staat garant voor brandstof van hoogwaardige kwaliteit  Met tientallen jaren onderzoek, investeringen en ervaring bij het ontwikkelen van hoogwaardige benzine en smeermiddelen voor prestaties en efficiëntie.

 

KAART NU AANVRAGEN