De mobiele Smart Navigator App van FLEETCOR voor App Store en Google Play

Met gepaste trots presenteren wij de vernieuwde versie van de Smart Navigator Tankstation zoeker App! Door het verbeterde gebruiksgemak is de app nu nog beter geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Zet de nieuwe app eenvoudig op uw telefoon en maak direct gebruik van alle voordelen die de nieuwe versie van de Smart Navigator App van FLEETCOR biedt. Om maar enkele handige functies en verbeteringen te noemen:

 

  • De app is nu in meer talen beschikbaar, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans, Pools, Hongaars, Tsjechisch, Slowaaks en Italiaans.
  • Voor de volgende landen zijn nieuwe tankstations toegevoegd: Nederland, Duitsland, Frankrijk, Polen, Oostenrijk, Hongarije, Zwitserland, België, Luxemburg, Slowakije, Tsjechië en Italië.
  • De nieuwe mogelijkheid om het tankstation van uw voorkeur aan uw favorieten toe te voegen. Zo heeft u uw tankstations in een mum van tijd gevonden.
  • U kunt nu files vermijden en routes plannen met de optie ‘gemakkelijkste route’. Laat uw route uitstippelen, vermijd files en bespaar op brandstofkosten.
  • Dankzij de nieuwe functie “Route naar het dichtstbijzijnde tankstation” heeft u altijd genoeg brandstof.
  • We hebben diverse filters toegevoegd voor service, geaccepteerde kaarten en passen enz. Zo weet u altijd welke faciliteiten u kunt verwachten. Dat is bijvoorbeeld handig als u snel een toilet wilt vinden of als uw auto dringend een wasbeurt nodig heeft.
  • Daarnaast ziet de app er prachtig uit. De fraaie vormgeving draagt ook bij aan het gebruiksgemak.

 

Met de ‘Smart Navigator’ App hebben gebruikers toegang tot een groot internationaal netwerk van tankstations die de euroShell tankpas zzp accepteren, en die bovendien extra service bieden. Dankzij dit soort oplossingen kunnen mensen en bedrijven hun uitgaven registreren, bijhouden en beheersen.

 

Goede reis!


Het Clean Advantage™ programma - De eerste stap in de juiste richting is gedaan.

Wij danken onze klanten, want met hun hulp zijn wij erin geslaagd 180.000 ton CO2-emissies te compenseren - dat is meer dan 1.000.000.000 gereden kilometers. Het Clean Advantage™ programma werd in het leven geroepen om bij te dragen tot de vermindering van CO2-emissies door innovatie. Dit wordt enerzijds bereikt door nieuwe bomen te planten en anderzijds door alternatieve energieën te produceren.

CO2 compenseren via de euroShell Card van FLEETCOR Technologieën B.V.

In samenwerking met GreenPrint presenteert FLEETCOR het “Clean Advantage Programma”. Dit programma berekent de CO2-uitstoot van uw wagenpark en compenseert tot 100% van uw uitstoot door middel van het investeren in projecten die CO2 uit de atmosfeer halen.

De mobiele Smart Navigator App van FLEETCOR voor App Store en Google Play

Met gepaste trots presenteren wij de vernieuwde versie van de Smart Navigator Tankstation zoeker App! Door het verbeterde gebruiksgemak is de app nu nog beter geschikt voor dagelijks gebruik.