Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen: +31 (0)20 4990895
Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen:
Nederland

Het Clean Advantage™ programma - De eerste stap in de juiste richting is gedaan.

Wij danken onze klanten, want met hun hulp zijn wij erin geslaagd 800.000 ton CO2-emissies te compenseren.

Het Clean Advantage™ programma werd in het leven geroepen om bij te dragen tot de vermindering van CO2-emissies door innovatie. Dit wordt enerzijds bereikt door nieuwe bomen te planten en anderzijds door alternatieve energieën te produceren.

Door uw bijdrage ondersteunt u het milieu terwijl uw wagenpark onderweg is. U tankt en tegelijk draagt u bij tot de vermindering van de CO2-uitstoot door het planten van bomen te ondersteunen, nieuwe energieën te produceren en in andere koolstofreducerende projecten te investeren.

Voor elke liter brandstof die u afrekent met uw tankpas, wordt de kooldioxide-uitstoot van uw voertuigen berekend. Deze CO2 wordt gecompenseerd door te investeren in duurzame projecten die CO2 terugdringen en veel verder gaan dan uw huidige inspanningen.

Wij zorgen voor alles. Uw bijdrage - 1 % van de nettoprijs van elke nationale transactie met tanken wordt automatisch uw actuele rekening bijgevoegd.

 

 

Uitvoerige informatie voor de vermindering van CO2-emissies vindt u onder deze Link.

 

Alle projecten die de vermindering van de CO2-uitstoot in de Europese Unie verminderen, vindt u onder deze Link.

 

Jaarlijks certificaat voor de vermindering van de CO2-uitstoot - Op aanvraag reiken wij graag een jaarlijks e-certificaat uit., met vermelding van de precieze hoeveelheid verminderde CO2-uitstoot van uw wagenpark.

Stickers met het logo CLEAN ADVANTAGE - Mocht u dat wensen, sturen wij u graag stickers per post toe, die u b.v. op de deur van uw bureau of uw bedrijfsvoertuig kunt aanbrengen. Wij kunnen u het logo CLEAN ADVANTAGE ook elektronisch toesturen, zodat u deze op de website van uw firma kunt toevoegen.

 

Doe mee. Maak ook gebruik van de innovatie voor de vermindering van CO2-emissies. Help ons het milieu beter te beschermen. Deelnemen is snel en envoudig... meld u aan onder Clean Advantage™ programma of haal uw Tankpas bij FLEETCOR.

 

 

Hoe komt uw wagenpark de winter door?

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en langzaam maar zeker staat de winter voor de deur

FLEETCOR ® voltooit acquisitie en investering in Europese EV-activa

Volgens FLEETCOR toont de acquisitie inzet voor de ontwikkeling van wereldklasse EV-oplossingen voor commerciële wagenparkklanten.

Rijdt uw bedrijf binnenkort ook elektrisch?

FLEETCOR ondersteunt de overgang van traditionele brandstoffen naar elektrische voertuigen met de beste betaaloptie – de Travelcard laadpas!

Het maakt niet uit vanaf waar - wij blijven u steunen!

Wij blijven samenwerken. FLEETCOR is er voor u! Onze services zijn volledig beschikbaar en wij blijven u steunen.

Het Clean Advantage™ programma - De eerste stap in de juiste richting is gedaan.

Wij danken onze klanten, want met hun hulp zijn wij erin geslaagd 800.000 ton CO2-emissies te compenseren. Het Clean Advantage™ programma werd in het leven geroepen om bij te dragen tot de vermindering van CO2-emissies door innovatie. Dit wordt enerzijds bereikt door nieuwe bomen te planten en anderzijds door alternatieve energieën te produceren.

CO2 compenseren via de Tankpas van FLEETCOR Technologieën B.V.

In samenwerking met GreenPrint presenteert FLEETCOR het “Clean Advantage Programma”. Dit programma berekent de CO2-uitstoot van uw wagenpark en compenseert tot 100% van uw uitstoot door middel van het investeren in projecten die CO2 uit de atmosfeer halen.

De mobiele Smart Navigator App van FLEETCOR voor App Store en Google Play

Met gepaste trots presenteren wij de vernieuwde versie van de Smart Navigator Tankstation zoeker App! Door het verbeterde gebruiksgemak is de app nu nog beter geschikt voor dagelijks gebruik.