Nieuwe klanten
Nieuwe klanten
Klantenservice
Klantenservice
E-mail
E-mail

ONLINE-SERVICES

Uw pas is eenvoudig te gebruiken wanneer u weet waar het dichtstbijzijnde Shell-station is. Maak gebruik van de online Shellstation-zoeker, of download de Shell Motorist App.

Geautoriseerde distributeur van de euroShell сard

*Let op: gebruik de applicatie nooit tijdens het rijden en volg altijd de instructies voor het gebruik van een mobiele telefoon bij de servicestations van Shell.

Verlicht uw boekhouding door het eenvoudige online beheer

Met de FLEETCOR tankpas (euroShell Multi Card of de euroShell Single Card) profiteert u van de service van Self-Serve, uw online klantenportaal. Wij helpen u het werk van uw boekhouding te verlichten. Met Self-Serve zijn in één oogopslag alle transacties te overzien. Op die manier kunt u het verbruik en de kosten in de loop van de maand opvolgen.

Deze efficiënte manier om uw wagenpark te beheren bespaart u veel tijd en geld. Bij gebruik van Self-Serve heeft u ten allen tijde toegang tot uw account gegevens. Taken zoals het aanvragen van kopieën en het regelen van nieuwe kaarten zijn hier mogelijk. U behoudt op een snelle, eenvoudige manier het overzicht over alle kosten.