Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen:
Nederland

MKB & ZZP tankpas

De MKB tankpas van Shell maakt uw administratie gemakkelijk. Kies ook voor de betrouwbaarheid van Shell. Geschikt voor Nederland en Europa.

Geautoriseerde distributeur van de euroShell сard

shellkarteHeeft u voertuigen in uw bedrijf? Denk dan eens aan een tankpas van Shell. Met de Shell tankpas kunt u gemakkelijk uw brandstof afrekenen en achteraf via een factuur betalen. Dit heeft als voordeel dat er nooit meer tankbonnen bewaard hoeven te worden voor de administratie. Zo gaat er nooit meer een tankbon verloren en kunt u gegarandeerd de btw terug vorderen. De betaalde belasting over brandstof is al vaak enkele honderden euro’s per jaar! De tankpas is geschikt voor ZZP’ers.


Veiligheid en controle

Tankkarten für FirmenEr zijn nog meer voordelen, u kunt zelf kiezen wat de mogelijkheden zijn van uw tankpassen. Bijvoorbeeld of deze alleen in Nederland of ook in Europa gebruikt mogen worden. Ook kunt u aangeven welke producten er afgerekend mogen worden. Zo houdt u de maximale controle, ook wanneer u de pas meegeeft aan uw medewerkers. Bovendien is elke pas beveiligd met een pincode.

TANKPAS AANVRAGEN


Besparen op brandstofkosten

Tankkarten für FirmenWat is uw favoriete Shell tankstation? U heeft namelijk recht op een vaste korting per liter bij uw favoriete Shell tankstation. En met meer dan 1000 Shell tankstations in Nederland en meer dan 25.000 tankstations in Europa is er altijd een tankstation in de buurt. U hoeft dus nooit om te rijden om te tanken.

TANKPAS AANVRAGEN


Shell tankpas aanvragen

Tankkarten für FirmenHet aanvragen van onze Shell tankpas voor is erg gemakkelijk. Vul ons aanvraagformulier in om direct een zakelijke tankpas aan te vragen. De Shell tankpas is geschikt voor zowel het MKB als ZZP’ers.

TANKPAS AANVRAGENDE VOORDELEN VAN DE SHELL TANKKAART...

1. Het aanvragen van een tankpas is gratis
2. Bespaar tijd en geld
3. Gemakkelijk tanken – met meer dan 26.000 tankstations in heel Europa
4. Behulpzame klantenservice
5. Beheer uw tankpas 24/7 onlineMEER INFORMATIE OVER DE SHELL CARD