Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen:
Nederland

News & Press

Vereenvoudig uw tank- en laaduitgaven met de Shell Card Fuel & Charge

Fleetcor introduceert de Shell Card Fuel & Charge, een mobiliteitsoplossing ontworpen om tanken en laden te vereenvoudigen voor zakelijke berijders. Dit product combineert het gemak van een traditionele Shell tankpas met een laadoplossing, waardoor uw bedrijf met één pas de weg op kan.

Shell Fleet Solutions en Fleetcor lanceren partnerschap voor gecombineerde brandstof- en laadpas "Shell Card Fuel & Charge"

De Shell Card Fuel & Charge combineert de traditionele tankmogelijkheden van Shell met een uitgebreide oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. De pas kan worden gebruikt bij meer dan 700.000 oplaadstations en 26.000 tankstations in heel Europa. Het biedt een eenvoudige en efficiënte oplossing voor bedrijven die hun wagenpark duurzaam en toekomstbestendig willen maken. Deze samenwerking markeert een spannend nieuw hoofdstuk in de mobiliteitsrevolutie en is een krachtig signaal voor de bevordering van duurzame transportoplossingen.

Shell Recharge: haal het meeste uit laden

Voor uw tankbehoeften is er de FleetPay app. FleetPay helpt u met het vinden van tankstations in het netwerk als het afhandelen van een tankbeurt via de app.

Spaar Air Miles met je Shell Card van Fleetcor

Wist je dat je met je Shell Card ook voor punten kan sparen als je tankt en laadt? Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Hoe het werkt en hoe je kan beginnen met sparen lees je hieronder.! Dus hoe werkt het en hoe kan je beginnen met sparen? Je leest het hieronder.

Hoe komt uw wagenpark de winter door?

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en langzaam maar zeker staat de winter voor de deur

FLEETCOR ® voltooit acquisitie en investering in Europese EV-activa

Volgens FLEETCOR toont de acquisitie inzet voor de ontwikkeling van wereldklasse EV-oplossingen voor commerciële wagenparkklanten.

Rijdt uw bedrijf binnenkort ook elektrisch?

FLEETCOR ondersteunt de overgang van traditionele brandstoffen naar elektrische voertuigen met de beste betaaloptie – de Travelcard laadpas!

Het maakt niet uit vanaf waar - wij blijven u steunen!

Wij blijven samenwerken. FLEETCOR is er voor u! Onze services zijn volledig beschikbaar en wij blijven u steunen.